Limarija je umetnost

18 godina radimo

Od 2006 godine, toliko toga smo se nagledali da već znamo rešenje za sve moguće probleme. Mi idemo tamo odakle drugi majstori beže. Ako je nešto komplikovano, ako neko kaže da je nešto nemoguće, nas zovu da to i potvrdimo, ili da učinimo mogućim.

Godišnje realizujemo 140+ različitih projekata. Neki su manji, traju nekoliko sati, neki su veći i traju nekoliko nedelja.

Kad pomnožimo broj godina sa brojem projekata na kom smo radili, dolazimo do rezultata da noću Pinki sanja kako mu sakupljači sekundarnih sirovina odnose bakarne oluke, Bobanova noćna mora je da je zaboravio skupe alate na gradilištu, ponekad kad se probudi, san mu se i ostvari.. a Žile falcuje tepih u predsoblju dok mesečari sa zatvorenim očima i dok ga Zoricina forhend dijagonala sa tiganjom u čelo ne probudi.

Trudimo se.

Ne bismo bili toliko dugo u poslu da nije tako. Verujemo u trud, marljiv rad i u preporuke kupca. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije jer ćete nas u tom slučaju preporučiti vašim prijateljima i poznanicima. Kako kažu, dobar glas se daleko čuje, loš glas još dalje!

Kvalitetan rad

Kvalitetnim radom čuvamo i vaše vreme. Jednom kad se uradi kako bog zapoveda, tu nema više šta da se ispravlja.

Pismena Garancija

2. godine na limariju
10. godina na hidroizolaciju

Čistimo za sobom

Pedantnost nam je bitna, gledamo da ostavimo gradilište u boljem stanju nego što smo ga zatekli.

Laka komunikacija

Loši majstori su loši i u komunikaciji. Jedva odgovaraju, beže od poziva ili reklamacija, ne dođu na vreme i ni ne jave, itd. Kod nas ćete doživeti drugačije.

Zaposlenje

Želiš da radiš sa dobrim timom?

Ako si na teritoriji Novog Sada ili Kaća, i imaš iskustva u Limariji, javi nam se!

Posla za sposobne ljude uvek ima. Nudimo ti konkurentnu platu, mogućnost sticanja velikog iskustva i rad na ozbiljnim projektima sa zabavnom ekipom.

Zatražite ponudu.

Ako više volite poruke, možete nam slati poruku i na Viber-u. Ako više volite da zovete, onda kliknite na dugme sa brojem za poziv.

Ako se ne javimo odmah, ništa lično, možda majstor visi na krovu u nezgodnoj poziciji, ili su mu ruke pune alata, probajte ponovo kasnije.

Kliknite na dugme da nas pozovete: